cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Active Directory connector to Power BI can't get employeeID or department

Hello,

I've asked for help from the community in solving an issue I have with the Active Directory connector in Power BI. It seems as if two critical fields are not added to the User object: employeeID and department. Both Employee ID and Department are attributes that are primary fields in Azure AD. I thus don't understand why employeeNumber and departmentNumber can be accessed but not the above-mentioned ones. Even if I add the attributes to the query manually I can't get the data. 

 

Please assist in solving this issue. Employee ID and Department name ought to be much more important than employeeNumber and departmentNumber.

 

Please see the discussion here:

Re: Retrieving employeeID and Department from Acti... - Microsoft Power BI Community

 

Best regards,

Christoffer

Status: Investigating

Hi, 

If you want to get a solution or opinion for this kind of connection problem as soon as possible, I suggest you to open a support ticket to get direct help from the technical support team of Microsoft.

https://community.powerbi.com/t5/Community-Blog/How-to-create-a-support-ticket-in-Power-BI/ba-p/6830...

https://powerbi.microsoft.com/en-us/support/

 

Thank you very much!

 

Best Regards,

Community Support Team _Robert Qin

Comments
v-robertq-msft
Community Support
Status changed to: Investigating

Hi, 

If you want to get a solution or opinion for this kind of connection problem as soon as possible, I suggest you to open a support ticket to get direct help from the technical support team of Microsoft.

https://community.powerbi.com/t5/Community-Blog/How-to-create-a-support-ticket-in-Power-BI/ba-p/6830...

https://powerbi.microsoft.com/en-us/support/

 

Thank you very much!

 

Best Regards,

Community Support Team _Robert Qin

ChrisHans
Regular Visitor

Hello Robert,

Thank you for the suggestion. I've contacted support per your instructions. 

 

/ Christoffer

v-robertq-msft
Community Support

OK, thanks for your response!