cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Slicer dropdown not showing data

Occasionally when I click the drop down arrow on my slicer, a small white box will appear where the drop down is supposed to be, but with no data displayed. I can fix the broken slicer by refreshing my browser page. This particular report has several slicers, and the issue can randomly occur on any of them with drop downs. This issue appears to only occur in Power BI Service, not Power BI Desktop. 

nkirse_0-1620764584595.png

 

Status: New
Comments
v-chuncz-msft
Community Support

@nkirse 

 

I tried the latest version to publish a report and it seems to work fine for me. 

abayless
Advocate I

I'm having pretty much the same issue. It appears only on the Power BI service and seemingly effects only drop-down slicers with relatively few items. Once you click the dropdown the second time it works normally (at least for me).

 

Linking to my same issue here for visability -

http://community.powerbi.com/t5/Issues/Small-Drop-Down-Slicers-don-t-expand-fully-on-first-browser/i...

nkirse
Regular Visitor

@v-chuncz-msftI republished the report with the updated version of PowerBI Desktop. The same issue persisted. Note that upon initial load of my report the slicers will work fine. It is only after I have changed pages (usually it takes 1-5 page changes of my report) before I see the issue occur. 

 

@abayless I have to refresh the broswer page in order to fix my slicer. Clicking it a second time doesn't help unfortunately.

 

The temporary work around I found was to simply not use dropdown slicers.

v-chuncz-msft
Community Support

@nkirse 

 

I cannot reproduce the same issue. But you may keep an eye on the post below.

https://community.powerbi.com/t5/Issues/Small-Drop-Down-Slicers-don-t-expand-fully-on-first-browser/...