New Idea

Power Update has been working flawlessly updating PowerBI pbix files. However, as of the October PowerBI desktop update, all refreshes are now failing. Opening PowerBI desktop and refreshing is fine as usual. 

After Power Update was updated it started work but duration of refresh became much more longer (25 min instead of 4 min). 
Can you please review this issue? This is a critical issue for us. 
Thanks


Status: Declined
0 Kudos

Hello All.

 

Bascially, I have a report in which I am showing list of the employees who received bonus and their details.

Now, I have this requirement where I have to send email notifications to all the employees who received bonus.

 

For achieving this, I have a card which shows count of employees who received bonus and basically pinned this card to a dasboard and created a data alert on condition (employees with bonus > 0). Then I used Microsoft flow and created a flow where when a power bi data alert is triggerd then I will have an action to send mail to the employees with bonus.

 

The part where I am stuck is how to make the email recipients dynamic i.e to be able to send mails to only those users who received bonus, say for the next quarter when again this alert is triggered the mails are only sent to user who received bonus in that specific quarter. 

Status: Declined
0 Kudos

I am using custom filter by OKviz and it has 3 different column with multiple values.

Filtering by a single column will work fine and refresh all the other visuals, but when filtered based on multiple columns, it will not refresh the other visuals on the same page. This is happening in power BI service and works perfectly on the desktop application.

 

 

Single select OKviz filter.JPGMulti select OKviz filter.JPG

 

After exporting the data it looks like the filters are not being applied in the first place. So only, the First filter is applied and after that it wont apply the second one.

Is it there an issue in the visualization itself or it has something to do with Power BI Service.

Status: Declined
0 Kudos

VBA Automation

Status: Declined
by DavidRPitts Frequent Visitor on ‎10-31-2017 07:40 AM

Is it possible to Automate HIDE FROM CLENT TOOLS in the Power Pivot Object Model in Excel I creached the Object Collection but Couldnt find anything that looked appropriate

Status: Declined
0 Kudos

I have created a very simple query with Excel Get & Transform, the result of which is pulling just two records from two other Excel source files. They look great in the preview, but one of rows includes data with column that gets capitalized when it is loaded into Excel (screen shot included). Is this expected behavior, because it certainly wasn't what I expected.

 

gandtissue_blurred.png

Status: Declined
0 Kudos

Hello,

I am currently logged into the Power BI website and need to add a user to our service.

 

The links are currently broken. 

Here are 2 ways to reproduce this error:

1. Click on the upper left Home link and then click Admin.  It is trying to go to:  https://portal.office.com/adminportal/home  

 

     When the exception occurs it redirects to:  https://portal.office.com/BoxError.aspx?aspxerrorpath=/adminportal/home 

 

2. Click on the settings icon on the upper right.  Go to Admin Portal.  Then, go to users.  Try to click on the Go to O365 Admin Center.  It tries to go to this link:  https://portal.office.com/admin/default.aspx#ActiveUsersPage

 

     When the exception occurs it redirects to:  https://portal.office.com/BoxError.aspx?aspxerrorpath=/admin/default.aspx#ActiveUsersPage

 

The exception occurs in both cases. 

 

 

Server Error in '/' Application.


Runtime Error

Description: An exception occurred while processing your request. Additionally, another exception occurred while executing the custom error page for the first exception. The request has been terminated. 

 

 

Thoughts?  Suggestions?  Is there any other way to add a user to my account?

 

Thanks in advance.

Status: Declined
0 Kudos

Hi,

 

I'm using synoptic Panel By OKViz chart and it is working successfully with Power BI desktop, but in Internet Explorer, it is not displaying any data.

 

I have checked my browser if it is supported I have IE 11.

 

Please help. 

Status: Declined
0 Kudos

bug - Bullet Chart by OKViz

Status: Declined
by aeyre_ppba Frequent Visitor on ‎10-22-2017 10:55 PM

Using the Bullet Chart by OKViz visualisation, there used to be a colour/color next to each of the values when hovering over a Category name, indicated where by the red highlight appears below. ie purple for the WTD and green for the YTD values

Can this be restored?

It would aid interpretation/readability of the data.

 

Bullet chart.png

Status: Declined
0 Kudos

Hi, PBI Support,

 

I have noticed that Flow Map customer visual is not working PBI service online now. It was working at least yesterday morning when I was checked. Could you test? please!

 

thanks

 

 

Status: Declined
0 Kudos

Hi Team ,

 

   Have uploaded one report tagging for "What-if Contest". The report is not shown in the data gallery.

 

https://community.powerbi.com/t5/Data-Stories-Gallery/Azure-Virtual-Machine-Pricing-Calculator-and-P...

 

Have tried publishing one more time as well

 

https://community.powerbi.com/t5/Data-Stories-Gallery/Azure-Virtual-Machine-Pricing-Calculator-and-P...

 

Both are not show. Requesting you to take a look and resolve this issue. Also please remove the duplicate entry of the published report.

 

Thanks & Regards

 

Sorna Kumar Muthuraj

 

 

Status: Declined
0 Kudos

 

Hi, I have setup a flow workflow to send emails when a PowerBI data alert is triggered ; I am always seeing "Is alert triggered" field as FALSE when ever the data alert triggered at PBI !?, these data alerts are on KPI window on my PowerBI dashboard. PowerBI's own email alerting is working and sending that the alert threshold exceeded, but somehow FLOW gets it as FALSE. Appreciate help debug/fix this issue. see all the attachments.flowissue-1.PNGflowissue-2.PNGflowissue-3.PNGRelated issue
Status: Declined
0 Kudos

Incorrect Map of India

Status: Declined
by wfhitesh New Member on ‎06-11-2017 10:02 PM

Hi,

 

India map used in PowerBI is incorrect. In India it is an legal offense to use incorrect map.

 

PFA - Pic of the same.

 

Request you to get the solved asap.

 

Regards

Hitesh 

 

large.jpeg+91 97421 44966

Status: Declined
0 Kudos

Issue with Custom Visual- Box Plot

Status: Declined
by ArchanaReddy Visitor on ‎05-30-2017 06:34 AM

Hi Team,

 

I am using Box Plot from both Brad’s and Jan’s and was testing it . The Median values are not correct.

I have compared with Excel Median values.

 

Could you confirm how median is calculated and correct the custom visual.

Status: Declined
0 Kudos

Calendar Visual

Status: Declined
by SabineOussi Established Member on ‎05-16-2017 11:56 PM

Hello everyone,

 

I am using the calendar visual to display a simple date and count.

Problem is it's displaying nothing for the dates between March 28 and the end of the year though there is data for all years.

Capture.PNG

 

This is also the case of the visual's sample file.

 

Is anyone else having this issue?

Any solutions?

 

Thanks.

Status: Declined
0 Kudos

The sample code for creating a dataset with the API  isn't working, giving all kinds of error messages.

 

Page:

http://docs.powerbi.apiary.io/#reference/datasets/datasets-collection/create-a-dataset?console=1

 

It has been changed from what it should be.

 

It should be:

 

{"name": "SalesMarketing","tables":
[{"name": "Product", "columns":
[{ "name": "ProductID", "dataType": "Int64"},
{ "name": "Name", "dataType": "string"},
{ "name": "Category", "dataType": "string"},
{ "name": "IsCompete", "dataType": "bool"},
{ "name": "ManufacturedOn", "dataType": "DateTime"}
]
}
]
}

 

And now it says:

 

{
"name": "PushAdvanced",
"defaultMode" : "PushStreaming",
"tables": [
{
"name": "Date",
"columns": [
{
"name": "Date",
"dataType": "dateTime",
"formatString": "dddd\\, mmmm d\\, yyyy",
"summarizeBy": "none"
}
]
},
{
"name": "sales",
"columns": [
{
"name": "Date",
"dataType": "dateTime",
"formatString": "dddd\\, mmmm d\\, yyyy",
"summarizeBy": "none"
},
{
"name": "Sales",
"dataType": "int64",
"formatString": "0",
"summarizeBy": "sum"
}
],
"measures": [
{
"name": "percent to forecast",
"expression": "SUM(sales[Sales])/SUM(forecast[forecast])",
"formatString": "0.00 %;-0.00 %;0.00 %"
}
]
},
{
"name": "forecast",
"columns": [
{
"name": "date",
"dataType": "dateTime",
"formatString": "m/d/yyyy",
"summarizeBy": "none"
},
{
"name": "forecast",
"dataType": "int64",
"formatString": "0",
"summarizeBy": "sum"
}
]
}
],
"relationships": [
{
"name": "2ea345ce-b147-436e-8ac2-9d3c4d82af8d",
"fromTable": "sales",
"fromColumn": "Date",
"toTable": "Date",
"toColumn": "Date",
"crossFilteringBehavior": "bothDirections"
},
{
"name": "5d95f419-e589-4345-9581-6e70670b1bba",
"fromTable": "forecast",
"fromColumn": "date",
"toTable": "Date",
"toColumn": "Date",
"crossFilteringBehavior": "bothDirections"
}
]
}

Status: Declined
0 Kudos

I am loading data from Spain provinces ,categorizing columm them as  state or province, and Map fill province Zaragoza in Mexico

 

Zaragoza exists only in Spain.

 

View forum postt

http://community.powerbi.com/t5/Desktop/Filled-map-error-on-Province-Zaragoza-amp-gt-puts-in-Mexico/...

 

http://community.powerbi.com/t5/Desktop/Filled-map-error-on-Province-Zaragoza-amp-gt-puts-in-Mexico/...

 

Status: Declined
0 Kudos

GapAnalysis Visual is not showing the next level caption when in drill down mode.  It's the exact same issue that is mentioned in the below post relating to the Bullet Chart

 

https://community.powerbi.com/t5/Issues/Bullet-Chart-by-Microsoft-Drill-down-not-working/idi-p/11872...

 

Please help.

 

Status: Declined
Idea Statuses