Reply
Frequent Visitor
Posts: 12
Registered: ‎11-29-2017
Accepted Solution

duplicate column in show data

Hi experts,

 

I face strange issue here, as seen following, the 'Show Data' table has 2 fields appear twice and the data under title are incorrect. The chart is correct and the issue does not happen with Power BI Desktop, though. It does happen to app.powerbi.com only. 

Is there any one came acorss this kind of issue and know how to fix it?

 

30-11-2017 7-29-28 AM.png

 

Thank you,

Daniel


Accepted Solutions
Frequent Visitor
Posts: 12
Registered: ‎11-29-2017

Re: duplicate column in show data

To whom might have the same problem of mine,

 

I submitted this as issue last week and am advised that it will be fixed next week in PROD and also DECEMBER Desktop will have the fix as well.

 

Cheers,

Daniel

View solution in original post


All Replies
Super User
Posts: 2,633
Registered: ‎06-24-2015

Re: duplicate column in show data

Hi @daniel-song

 

Would that not be, because you have got 2 measures in the column section of your combo chart, and it is showing each of the column items?

"Proud to be a Datanaut!"
Frequent Visitor
Posts: 12
Registered: ‎11-29-2017

Re: duplicate column in show data

Hi @GilbertQ

 

Thank you for replying my question.

 

Still I cannot understand.

The chart uses 2 fields in column value but they are different fields, and as seen following, Power BI Desktop shows data correctly.

 

 30-11-2017 2-47-19 PM.png30-11-2017 2-50-08 PM.png

 

Regards,

Daniel Song

Highlighted
Super User
Posts: 2,633
Registered: ‎06-24-2015

Re: duplicate column in show data

Hi @daniel-song

 

Thanks for the screenshot, it does appear to be incorrect.

 

I would possibly file a support bug, because I am not sure why that is happening.

"Proud to be a Datanaut!"
Frequent Visitor
Posts: 12
Registered: ‎11-29-2017

Re: duplicate column in show data

To whom might have the same problem of mine,

 

I submitted this as issue last week and am advised that it will be fixed next week in PROD and also DECEMBER Desktop will have the fix as well.

 

Cheers,

Daniel

Frequent Visitor
Posts: 15
Registered: ‎12-05-2016

Re: duplicate column in show data

@daniel-song - did you get this fixed? I am having the same issue, so not sure if they have fixed it or not?