cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
avatorl
Kudo Kingpin
Kudo Kingpin

Map visual doesn't work correct when report is embedded into iframe

Hi, all!

I created a report in Power BI Desktop, then published it and shared using Embed->Publish to web (public) feature.

This is direct link to the public report. It works as expected (all bubbles are on their places):

chrome_2020-02-16_22-53-08[1].png

Then I embedded the report into the web page using iframe:

<iframe width="100%" height="92%" src="https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiNzk3NWE4N2MtNWE2YS00MGRkLTk3ODMtODJjMzAxNWY5YWUyIiwidCI6IjYzNjBkMTZhLTk3MWQtNGQzMC1hOWE5LTdiY2I0ODUzMDhlMSIsImMiOjl9" frameborder="0" allowFullScreen="true"></iframe>


When the report is embedded  into the iframe Map visuals doesn't work anymore (for me and other users, but not for all, some users got no issues).


There are no bubbles at all and 'loading' indicator is working forever...

chrome_2020-02-16_22-54-36[1].png

If I click on the table to filter the data by country the map works really strange. Bubbles of previously selected countries become visible together with some other bubbles:
chrome_2020-02-16_22-56-01[1].png

What is wrong? How can I fix the problem?

1 ACCEPTED SOLUTION

HI @avatorl,

It seems like you are work with a 'publish to web' report(include map visual) on different web browsers, right? Have you tried to view the original reports on different web browsers to confirm if this issue only appears on 'publish to web' reports? 

If this scenario also appears on original reports, it may be a compatibility issue with different web browsers.
In addition, If this issue only appears with 'publish to web' feature, it may be related to 'publish to web' feature,

BTW, you can also submit a support ticket for further support.

submit a support ticketsubmit a support ticket

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin
If this post helps, please consider accept as solution to help other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
avatorl
Kudo Kingpin
Kudo Kingpin

I've just tried in Internet Explorer 11. It works well.
But it doesn't in Chrome 😞

HI @avatorl,

It seems like you are work with a 'publish to web' report(include map visual) on different web browsers, right? Have you tried to view the original reports on different web browsers to confirm if this issue only appears on 'publish to web' reports? 

If this scenario also appears on original reports, it may be a compatibility issue with different web browsers.
In addition, If this issue only appears with 'publish to web' feature, it may be related to 'publish to web' feature,

BTW, you can also submit a support ticket for further support.

submit a support ticketsubmit a support ticket

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin
If this post helps, please consider accept as solution to help other members find it more quickly.

Thank you Xiaoxin,

I've created support ticket.

I works well in Desktop, in Service and when published to web and opended directly using the URL generated by 'Publish to web (public) feature.

It doesn't work when the URL is embedded into iframe and the web page is opened in Chrome browser.

Helpful resources

Announcements
June 2022 update 768X460.jpg

Check it out!

Click here to read more about the June 2022 updates!

Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

Power BI Dev Camp Session 23 768x460.jpg

Check it Out!

Mark your calendars and join us on Thursday, June 30 at 11a PDT for a great session with Ted Pattison!

June 20 episode 7 with aka link 768x460.jpg

The Power BI Community Show

Join us on June 20 at 11 am PDT when Kim Manis shares the latest on Azure Synapse analytics, the Microsoft Intelligent Data Platform, and notable Power BI Updates from Microsoft Build 2022.

Top Solution Authors