cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Advocate I
Advocate I

Broke again.. no reason

Well, half of my data sources are suddenly saying "invalid credentials" on reports that have been working just fine for months.

 

Gateways all test successfully.  There is apparently nothing that I can do to fix the issue that shouldn't be happening in the first place.

 

I'm so glad we don't have anything that anyone is really using in Power Bi, because nobody here likes it at all, and it breaks constantly like this, for no reason, and there is no troubleshooting help available whatsoever.  But I suppose that's pretty much how all of Azure works.. or doesn't..

1 REPLY 1
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Broke again.. no reason

Hi @BartEdgerton ,

In fact, there are a few reasons for refresh fail. (e.g. gateway version, azure service status, network status, local device policy changes...)
It is hard to troubleshoot without any detail informations, can you please share more detail information to help us clarify your scenario?

How to Get Your Question Answered Quickly  

Troubleshoot the on-premises data gatewayt#troubleshooting-tools 

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin
If this post helps, please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
Community Blog

Community Blog

Visit our Community Blog for articles, guides, and information created by fellow community members.

Using the Community

Using the Community

Need help with the Power BI Community? Our 'Using the Community' support articles are a great place to start.

Galleries

Galleries

Looking for inspiration on how to present your data? Need instructional videos? Check out our Galleries!

Community Summit North America

Community Summit North America

Innovate, Collaborate, Grow. The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors