cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
joel_ivan New Member
New Member

Issue in report tooltips in custom visuals

Hello,

 

I'm implementing report tooltip in a custom visual and have observed an issue. If I use an out-of-the-box grid visual or out-of-the-box matrix visual as report tooltip and when I hover on an element of custom visual, it renders a blank visual on the tooltip. However the tooltip gets fixed when we hover on subsequent elements. The issue occurs only on the first hover and only if out-of-the-box grid visual or out-of-the-box matrix visual is used in the tooltip page. It works fine for other out-of-the-box visuals.

 

For demonstration, I tested this on the sample bar chart available on the following link:

https://github.com/Microsoft/PowerBI-visuals-sampleBarChart

 

Please find the attached images for reference. 

 

ReportTooltipIssue.pngReportTooltipIssue(1).png

 

Helpful resources

Announcements
Can You Solve These Challenge

Challenge: Can You Solve These?

Find out how to participate in the first Power BI 'Can You Solve These?' challenge.

Community News & Announcements

Community News & Announcements

Get your latest community news and announcements.

Virtual Launch Event

Microsoft Business Applications October Virtual Launch Event

Join us for an in-depth look at the new innovations across Dynamics 365 and the Microsoft Power Platform.

Community Kudopalooza

Win Power BI Swag with Community Kudopalooza!

Each week, complete activities and be qualified in the drawing for cool Power BI Swag.

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 56 members 1,031 guests
Please welcome our newest community members: