cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
dblowers
Regular Visitor

Newly added visualizations show no data - existing visuals on the same page do show data

I added a slicer to an existing report page and it shows no data when deployed. 

Rest of the page is fine, data is there, etc..... same dataset.

I've tried different visuals with the same effect.  A new report altogether shows no data either.

How can that be?  

2 REPLIES 2
v-stephen-msft
Community Support
Community Support

Hi @dblowers ,

 

Can you provide some screenshots about your issue?

Try to click refresh buttom to refresh the datasource.

 

Best Regards,

Stephen Tao

 

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

MFelix
Super User
Super User

Hi @dblowers ,

 

Do you have any filtering on your page and that adding the visualization may cause the values to be blank?

 

How are you setting up that new visualization?


Regards

Miguel Félix


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Super User!

Check out my blog: Power BI em Português



Helpful resources

Announcements
PBI_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

Power BI October Update 2021.jpg

Power BI Release

Click here to read more about the October 2021 Release!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Teds Dev Camp Oct. 2021 768x460.jpg

Power BI Dev Camp - October 28th, 2021

Mark your calendars and join us for our next Power BI Dev Camp!