cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
indyb
Helper II
Helper II

Workspaces not removing Dashboards when saving a copy or deleting

Hi guys, 

 

I have a report which is updated on a monthly basis and updated to a PBI workspace. The previous month's dashboard is copied to a other workspace (Archive) and then the prev month dashboard is deleted. 

 

For some reason I notice that when I have taken the steps to add myself to the permissions, copy the dashboard to "Archive" and then deleting the prev month dashboard, it still remains in the workspace. 

 

Could anyone explain why this could be happening? It has happened a few times now which is strange! 

1 ACCEPTED SOLUTION
collinq
Super User II
Super User II

Hi @indyb ,

 

After you delete the prev dashboard are you waiting a few minutes and then refreshing the entire browser?  Sometimes the browser doesn't refresh to reflect the change until you manually do it.  

 

I would appreciate Kudos if my response was helpful. I would also appreciate it if you would Mark this As a Solution if it solved the problem. Thanks!




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Datanaut!
Private message me for consulting or training needs.




View solution in original post

3 REPLIES 3
V-lianl-msft
Community Support
Community Support

Hi @indyb ,

 

Sorry, I can't reproduce your problem. When I have edit permission in the workspace, deleting the copied report is always deleted immediately. Is it related to your network or browser?

 

Best Regards,
Liang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Thank you! I think it may be a browser issue as sometimes it works and sometimes it doesnt. I think I may just do it a bit slower so the page refreshes correctly as suggested above. My internet speed isnt the best so that could be a contributing factor I guess! 

collinq
Super User II
Super User II

Hi @indyb ,

 

After you delete the prev dashboard are you waiting a few minutes and then refreshing the entire browser?  Sometimes the browser doesn't refresh to reflect the change until you manually do it.  

 

I would appreciate Kudos if my response was helpful. I would also appreciate it if you would Mark this As a Solution if it solved the problem. Thanks!




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Datanaut!
Private message me for consulting or training needs.




View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PBI User Groups

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Get Ready for Power BI Dev Camp

Power BI Dev Camp - June 24th

Mark your calendars and join us for our next Power BI Dev Camp!