cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
dnewton Regular Visitor
Regular Visitor

Publish to web reports - all inaccurate/filters not working

Hello All,

Has anyone else experienced issues with publish to web reports not reflecting the report editor? I raised this with Pro Support two months ago, after a lot of back and forth was told it was a bug with the Power Bi service and given a workaround to resolve. Around 3 weeks ago the "bug" returned and the workaround (to click "reset to default" clearing sticky filters then re applying the filter) no longer works.

 

We now have multiple publish to web reports which are now completely inaccurate due to filters that should be applied not applying, but are fine when viewed directly in the Power Bi editor/reader as a logged in user.

Re uploading the dataset in different workspaces and republishing did work briefly and again now does not work which suggests to me there's an issue at hand with the service itself or something going on in the background.

 

I have noticed several times when viewing the report in the editor the report level filter reverts itself to "all" instead of the option that would have been previously saved for the report (I've even seen it happen by just moving between pages). Indeed the inaccurate publish to web reports are all as if the report level filter is not applying/being reflected when published to web.

I'm getting increasingly frustrated with a lack of updates/reply from the "product group" on this and having to explain to stakeholders with publish to web links why their reports are wildly inaccurate is getting embarrassing. Has anyone else experienced this? 

2 REPLIES 2
Super User
Super User

Re: Publish to web reports - all inaccurate/filters not working

Hi there

Could I ask what the publish to web reports are being used for?

I have not had any issues with any of my reports where I am using the Power BI Pro licenses, across multiple tenants that I look after?

Did I answer your question? Mark my post as a solution!
"Proud to be a Datanaut!"
Power BI Blog
Community Support Team
Community Support Team

Re: Publish to web reports - all inaccurate/filters not working

HI @dnewton ,

Please share some detail information help us clarify your scenario.(e.g. detail operations steps, snapshots, report datasource type and related information)

How to Get Your Question Answered Quickly

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin Sheng
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.



For learning resources/Release notes, please visit: | |

Helpful resources

Announcements
Can You Solve These Challenge

Challenge: Can You Solve These?

Find out how to participate in the first Power BI 'Can You Solve These?' challenge.

Community News & Announcements

Community News & Announcements

Get your latest community news and announcements.

Virtual Launch Event

Microsoft Business Applications October Virtual Launch Event

Join us for an in-depth look at the new innovations across Dynamics 365 and the Microsoft Power Platform.

Community Kudopalooza

Win Power BI Swag with Community Kudopalooza!

Each week, complete activities and be qualified in the drawing for cool Power BI Swag.

Users Online
Currently online: 209 members 2,299 guests
Please welcome our newest community members: