cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Frequent Visitor

Publish to Web Embed Codes not reflecting Reports changes

We have a a report that we have published to the web (public) and are using an embed code to show it on a web page.

 

We updated the report, waited the 1+ hour lag time(https://docs.microsoft.com/en-us/power-bi/service-publish-to-web), and the changes were not reflected.  We waited a couple days to make sure, still no changes. 

 

We then deleted the embed code and generated a new embed code.  We're still seeing the old report!

 

Did something break with the caching mechanism?  Is anyone else seeing this behavior?

3 REPLIES 3
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Publish to Web Embed Codes not reflecting Reports changes

Hi @rlooney ,

Can you please explain more about your report? Can you confirm your report dataset enabled scheduled refresh?

How to Get Your Question Answered Quickly
In addition, if you delete old one and not publish new embed code. Did previous embed code works?

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin
If this post helps, please consider accept as solution to help other members find it more quickly.
Highlighted
Frequent Visitor

Re: Publish to Web Embed Codes not reflecting Reports changes

@v-shex-msft 

 

"Can you confirm your report dataset enabled scheduled refresh?"

No, this report uses an extract of demo data that does not change.  Would that cause an issue like this?

 

"If you delete old one and not publish new embed code. Did previous embed code works?"

The previous embed code still worked (I think).  I do not have it anymore to test.  The new embed code still showed the old colors on the report.  It also did not render an image that was present on the old and new report.

 

We published the report to a new name, then created a new embed code, and that worked fine.  The bug seems to be around publishing on top of the old report with old embed code.

 

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Publish to Web Embed Codes not reflecting Reports changes

HI @rlooney ,

>>We published the report to a new name, then created a new embed code, and that worked fine.  The bug seems to be around publishing on top of the old report with old embed code.

So you means you are test on a static report?  As document mentioned, if you not enabled refresh, 'publish to web' reports will not update and not check the change on original contents. (I think you issue may related to it)

Publish to web from Power BI#updates-to-reports-and-data-refresh

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin
If this post helps, please consider accept as solution to help other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements

August Community Highlights

Check out a full recap of the month!

Experience what’s next for Power BI

Join us for an in-depth look at the new Power BI features and capabilities at the free Microsoft Business Applications Launch Event.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors