cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Missing Background on Publish to App

I have an issue where I have a report designed with the desktop client.  It has a background image (transparency = 0, image fit = fit).  I publish it to a workspace and the background shows correctly when viewing the report from the workspace.  When I publish the app the background is not on the report in the App.  Any ideas?  I have older reports with the same background and they are fine in their published Apps.

 

My desktop client is:

Version: 2.63.3272.40262 64-bit (October, 2018)

2 REPLIES 2
Community Support
Community Support

Hi @Matt695

Testing on my site, it runs no error.

Some users happen to similar issue which has been reported internally, but it occurs in premium workplace, are you in this case?

 

Best Regards

Maggie

 

 

Thanks for the reply Maggie. We are not on premium.

 

I deleted the report from the workspace, republished to the workspace then updated the app and that fixed the issue.

Helpful resources

Announcements
November Update

Check it Out!

Click here to read more about the November 2020 Updates!

Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

secondImage

Power Platform October Community Highlights

Check out the top community contributors across all of the communities

secondImage

Create an end-to-end data and analytics solution

Learn how Power BI works with the latest Azure data and analytics innovations at the digital event with Microsoft CEO Satya Nadella.

Top Solution Authors