cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
hen_mo Frequent Visitor
Frequent Visitor

Line graph data labels changes after published to the service

Hi, 

 

After I publish my report to the service, the data labels for the line (in the stacked line graph) goes back to being white. 


I have tried to edit the report and change the color on the line data labels, but as soon as I change the color on either the data label or the background it goes instantly back to white. 

 

On the desktop version it works fine. The data labels in the bars are white, while the data labels for the line is pink with black background. But as soon as it is published to the service the data labels and background for the line goes back to white. 

 

Anyone experienced this and know of a fix? 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
hen_mo Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Line graph data labels changes after published to the service

Hi, 

 

I'm not sure what caused it, but somehow it fixed itself after a few days. 
I didn't update the report or anything other than refreshing the dataset. 

View solution in original post

5 REPLIES 5
hen_mo Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Line graph data labels changes after published to the service

This is how it looks like in the desktop-file (and how it should look like):

LG.JPG

 

This is how it looks like after the report has been published: 

LGW.JPG

Community Support Team
Community Support Team

Re: Line graph data labels changes after published to the service

@hen_mo ,

 

I have made a test but couldn't reproduce your issue. The data label color and background color will not change after published to service. Please check if the power bi desktop has been updated to the latest version, also clear the browser cache and check if the issue persists.

 

Community Support Team _ Jimmy Tao

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

hen_mo Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Line graph data labels changes after published to the service

Thanks for your reply @v-yuta-msft

 

I'm on version: 2.68.5432.841 64-bit (april 2019). 
Also tried to clear browser cache (using Chrome) but the issue still persist. 

Community Support Team
Community Support Team

Re: Line graph data labels changes after published to the service

@hen_mo ,

 

Please create a support ticket here if this issue persists.

 

Community Support Team _ Jimmy Tao

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

hen_mo Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Line graph data labels changes after published to the service

Hi, 

 

I'm not sure what caused it, but somehow it fixed itself after a few days. 
I didn't update the report or anything other than refreshing the dataset. 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
New Topics Started Badges Coming

New Topics Started Badges Coming

We're releasing new versions of the badge that everyone's talking about. ;) Check your inbox for notifications.

MBAS 2020

Save the new date (and location)!

Our business applications community is growing—so we needed a different venue, resulting in a new date and location. See you there!

Difinity Conference

Difinity Conference

The largest Power BI, Power Platform, and Data conference in New Zealand

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors (Last 30 Days)