cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
nilesh_shirsat
Resolver I
Resolver I

Issue with only Edge accessing Power BI App

Hi Team,

 

One of my report user is facing issue with accessing Power BI app on Edge only.

He is not able to go beyond signin page. 

edge_issue.png

 

Edge VersionEdge Version

 

 

 

It works perfectly on Chrome though.

 

Any clues ? 

 

Thank you for your help!

 

Nilesh 

1 ACCEPTED SOLUTION
v-yuta-msft
Community Support
Community Support

@nilesh_shirsat,

 

So the app is shared with the user and the user couldn't open the report? I have made a test but couldn't reproduce this. For troubleshooting, please clear the brower cache or use incognito mode and check if this issue persists.

 

Community Support Team _ Jimmy Tao

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

6 REPLIES 6
fleschgordon
New Member

i have the same issue with Ege Version 88.0.705.50 (Offizielles Build) (64-Bit). The login does not work (not redirecting). We use power bi server onprem with a custom security extension.

The login works with all other browsers.

thanks for any suggestions.

v-yuta-msft
Community Support
Community Support

@nilesh_shirsat ,

 

Have you solved your issue by now? If you have, could you please help mark the correct answer to finish the thread? Your contribution will be much appreciated.

 

Regards,

Jimmy Tao

 

user is using chrome for now. We advised not to use Edge. 

v-yuta-msft
Community Support
Community Support

@nilesh_shirsat,

 

So the app is shared with the user and the user couldn't open the report? I have made a test but couldn't reproduce this. For troubleshooting, please clear the brower cache or use incognito mode and check if this issue persists.

 

Community Support Team _ Jimmy Tao

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

I have the same issue and clearing cache will allow me to get to the sign in page on app.powerbi.com, but when clicking sign in, defers back to the same error.  Also do not have this issue in Chrome or IE. 

I have this issue starting today when Edge updated

Helpful resources

Announcements
PBI User Groups

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group!

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are You Ready?

Test your skills now with the Cloud Skills Challenge.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors