cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
geko Frequent Visitor
Frequent Visitor

Filtering via powerbi-models suddenly not working anymore

Hi. 

 

We are embedding power-bi reports into html-files. The content is predefined, so is the data, the report should contain. Therefore we are applying filters. We are using power-bi models (https://github.com/Microsoft/powerbi-models) to do so.

 

This was working really well, till recently. Now the filters, which are provided via my power-bi request are just not applied anymore.

 

When I open the html-file all data is displayed. Opening the filter-bar shows, that on page-level, no filter is set, but on report-level the filters are set. I can't even select all data on page-Level! Still my data is not filtered. I have to untick and tick the checkbox again, so that my report recognices that he has a filter applied. 

 

Has anybody experienced a simular problem?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Filtering via powerbi-models suddenly not working anymore

Hi @geko,

 

I contact to power bi team and they told me it's an known issue.
I think you need to waiting for the release.

 

Similar issue link:

Power BI Embedded

 

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin Sheng
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.



For learning resources/Release notes, please visit: | |
4 REPLIES 4
Community Support Team
Community Support Team

Re: Filtering via powerbi-models suddenly not working anymore

Hi @geko,

 

I contact to power bi team and they told me it's an known issue.
I think you need to waiting for the release.

 

Similar issue link:

Power BI Embedded

 

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin Sheng
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.



For learning resources/Release notes, please visit: | |
l2aFa Regular Visitor
Regular Visitor

Re: Filtering via powerbi-models suddenly not working anymore

Hi @v-shex-msft

 

Any estimated date for this fix?

 

Thank you very much!

geko Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Filtering via powerbi-models suddenly not working anymore

Hi.

 

It seems there was an update on Power-BI side already. We tested our feature yesterday and filtering was working again. Unfortunatly I didn't find any release notes.

 

So thank you all for your support.

 

Greetings, geko

l2aFa Regular Visitor
Regular Visitor

Re: Filtering via powerbi-models suddenly not working anymore