cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

Data missing between Desktop and Online / Publish to web

Having upgraded to Pro I am now finding I cannot publish anything without the data going awol a few moments later online.

The visuals are there but nothing in them.

If I re publish from Desktop the error is resolved for a short time, then the data disappears again.

I am using Dynamics Nav and CRM On Premise with the enterprise connector. Any help would be much appreciated.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Regular Visitor

Re: Data missing between Desktop and Online / Publish to web

I have now discovered the solution to above. My password had changed, I knew to update it on the connector, however it is also necessary to change your password with the gateway settings.Bi.jpg

 

 

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Memorable Member
Memorable Member

Re: Data missing between Desktop and Online / Publish to web

this is a shot-in-the-dark, only that I had somewhat of a similar experience with maps.....and it turned out to be Edge (I think...).  I discovered this by accident when turning off/on a PC - and then everything rendered OK with the newer data set info......    

 

 

 

 

www.CahabaData.com
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Data missing between Desktop and Online / Publish to web

Hi ArdentBi,

 

According to your description, you create a report to display data from CRM on-premise, and publish the report to Power BI Service, right?

 

As you are connecting to CRM on-premise, you need to configure the dataset to use data gateway to retrieve data on Power BI Service. In your scenario, please check if you have set data gateway and add Odata data source under this gateway.

 

Steps to add OData datasource:

Setting -> Manage gateways

Capture4.PNG

 

Add Data Source.

Capture5.PNG

 

If you already finish this operations before, you can check this dataset’s gateway connection settings.

Capture6.PNG

 

If above is not help, please provide more detail information about your issue and feel free to let me know.

 

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin
If this post helps, please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
Regular Visitor

Re: Data missing between Desktop and Online / Publish to web

I have now discovered the solution to above. My password had changed, I knew to update it on the connector, however it is also necessary to change your password with the gateway settings.Bi.jpg

 

 

View solution in original post

Highlighted
Helper III
Helper III

Re: Data missing between Desktop and Online / Publish to web

Hi all,

 

I ended up with the same issue. I am not using any gateway nor any of filters involves boolean values(as mentioned in some other thread). 

 

My report changes when published online after some time but then the desktop version remains the same.

 

Any idea how to resolve?

 

Thanks,

Indhu.

Helpful resources

Announcements
Community Blog

Community Blog

Visit our Community Blog for articles, guides, and information created by fellow community members.

Using the Community

Using the Community

Need help with the Power BI Community? Our 'Using the Community' support articles are a great place to start.

Galleries

Galleries

Looking for inspiration on how to present your data? Need instructional videos? Check out our Galleries!

Community Summit North America

Community Summit North America

Innovate, Collaborate, Grow. The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors