cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
JackSprat Regular Visitor
Regular Visitor

Re: Couldn't load the data for this visual - Working in Desktop but not in enbedded and powerbi serv

This is till broken in powerbi gov...

Specifically we cannot display visual for anything even in the portal when using direct query through a gateway to SQL VM's in Azure.  The gateways are all showing a good connection to the servers, but we get issues when we try to get the report to connect to the data.  (We do have the firewall rules in place, else we would not see the gateways).  This was working fine in the portal and embedded in our app prior to our move to PowerBiGOV.  

quintoncoish Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Couldn't load the data for this visual - Working in Desktop but not in enbedded and powerbi serv

It's still working as expected over here.  I think you'll have to submit a support ticket for them to investigate.  The support ticket # I had last time was 118042318053858 but I'm not sure if this is related.  Either way, might it help them.

Medha12 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Couldn't load the data for this visual - Working in Desktop but not in embedded and powerbi serv

Hi,

I am facing the same issue again. I am using Direct Query and the source is Azure SQL Database.

For some visuals it works fine, but for others, it shows error 'couldn't retrieve the data for this visual. please try again later.'

Could someone please help me out?

 

Thanks,

Medha