cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
waichinglin
Frequent Visitor

Building your app...message keep spinning when opening an app

Hi, I built Power Bi reports in an App and it was working fine by accessing the App link. However, I have issue in accessing the App link now with the mesage "Building your app..." spinning on the page and no report loads successfully.

 

I get the following error message too. May I know how can I get this issue resolve asap? Thanks!

waichinglin_1-1632968198799.png

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION
Leishka
Frequent Visitor

I have been having the same issue. I have several workspaces, each with thier own App. I have found that the Classic workspaces are causing the issue. When I upgrade those Workspaces the Apps are opening.

https://docs.microsoft.com/en-us/power-bi/collaborate-share/service-upgrade-workspaces

View solution in original post

3 REPLIES 3
martyn_shields
New Member

Thanks Leishka, this had been a problem for us yesterday but following the instructions your link everything is working now! 😀

Leishka
Frequent Visitor

I have been having the same issue. I have several workspaces, each with thier own App. I have found that the Classic workspaces are causing the issue. When I upgrade those Workspaces the Apps are opening.

https://docs.microsoft.com/en-us/power-bi/collaborate-share/service-upgrade-workspaces

Hi Leishka,

 

Thank you so much for your input. I finally get it solved!

 

Cheers!

Helpful resources

Announcements
September Update

Check it Out!

Click here to learn more about the September 2022 updates!

Power BI Dev Camp Session 26

Check it Out!

Mark your calendars and join us on Thursday, September 29 at 11a PDT for a great session with Ted Pattison!

Top Solution Authors