cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
sznowickibosch
Regular Visitor

Bug report - modals are shown up below the fold (below current viewport)

Hello everyone

 

We've noticed a bug in the export data modal. The problem is as following:
1. There is an export button somewhere in the BI embed

2. User clicks that button

3. It seems like nothing happend.

4. User scrolls down the page

5. Here it is, it rendered "below the fold", meaning, below the viewport.

 

I checked the CSS of that modal and it seems like it's something that can definetely be fixed there.

 

I have also screenshots of the entire user journey, however I can't send them raw to a public forum so I can only share the censored versions of them.

 

1-bottom-right-container-clicked.png2-oh-no-modal-where-is-it.png3-oh-its-below-the-fold.pngcss-details.png

1 ACCEPTED SOLUTION
v-yangliu-msft
Community Support
Community Support

Hi  @sznowickibosch ,

 

I have reported this issue internally, ICM: 308562977.

I will update here once I get any information.

 

Best Regards,

Liu Yang

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

7 REPLIES 7
v-yangliu-msft
Community Support
Community Support

Hi  @sznowickibosch ,

 

Because I haven't received your reply for a long time, ICM will close this issue first. If you still have related questions, you can contact us in time, and we will reply you as soon as we see the problem.

 

Best Regards,

Liu Yang

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

v-yangliu-msft
Community Support
Community Support

Hi  @sznowickibosch ,

 

After testing and research, the test here shows that it is normal and cannot reproduce your scene.

Excuse me,

Does this problem exist now.

 

Best Regards,

Liu Yang

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

v-yangliu-msft
Community Support
Community Support

Hi  @sznowickibosch ,

 

I have reported this issue internally, ICM: 308562977.

I will update here once I get any information.

 

Best Regards,

Liu Yang

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

v-yangliu-msft
Community Support
Community Support

Hi  @sznowickibosch ,

You can click this "?" in the power bi service - select About Power BI.

vyangliumsft_0-1652777650481.png

In the check box that appears again, find the Service version version number, and then you can copy it down, we will test it according to your version information environment.

vyangliumsft_1-1652777650482.png

 

Best Regards,

Liu Yang

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Service version13.0.18218.51 Client version2205.1.11282-train

sznowickibosch
Regular Visitor

Hello, we're using powerbi-client-react@1.3.3, powerbi-client@2.19.1.

PowerBI says also this:
```
Resource mode Generation 2
```

v-yangliu-msft
Community Support
Community Support

Hi  @sznowickibosch ,

 

Excuse me, what is the version number of your power bi service.

 

Best Regards,

Liu Yang

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

Power BI Dev Camp Session 23 768x460.jpg

Check it Out!

Mark your calendars and join us on Thursday, June 30 at 11a PDT for a great session with Ted Pattison!

Top Solution Authors