cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
eszterszakacs Frequent Visitor
Frequent Visitor

Bookmark does not work online

Hi, I created 2 bookmarks on Dekptop version in a report. Both of them was working fine. I published to my workplace, still everything was ok. But after publishing to web, both icons disappeared. I can click on the place of the icon on the web, and looks the bookmark works, but for some reason these icons/buttons are not visible. Can you please help?

5 REPLIES 5
Community Support Team
Community Support Team

Re: Bookmark does not work online

Hi @eszterszakacs,

 

I can't reproduce your issue, which version of power bi desktop you used?(I test with 2.61.5192.541 64-bit (August 2018)) Can you please share a sample pbix file to test?

18.PNG

BTW, reports with bookmarks which I publish before also works.

 

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin Sheng
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.



For learning resources/Release notes, please visit: | |
eszterszakacs Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Bookmark does not work online

Hi,

 

I use this version: 2.60.5169.4101 64-bit (2018. július)

Please find here the print screen (I cannot give you the pbix file):

Desktop:

desktop_pb.PNG

And then on the web:

web.PNG

Thanks for your help,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team
Community Support Team

Re: Bookmark does not work online

Hi @eszterszakacs,

 

So you means create a shape which custom graph and use it as bookmark, but it missing on power bi service, right?
I can't reproduce this on my side, I test with last version and it works without bookmark shape missing issue.


Have you test with last version of power bi?

 

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin Sheng
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.



For learning resources/Release notes, please visit: | |
eszterszakacs Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Bookmark does not work online

Hi,

 

I think the problem is bigger than I saw the first time. All my pictures are disappearing after publishing on the web the report, inlcuding my bookmark icons.

Do you have any idea how can I solve it? I saw some workaround as other people were reporting the same issue, but for example I cannot create every time a new link, as this report is shared with 100+ users.

Thanks,

Eszter

Community Support Team
Community Support Team

Re: Bookmark does not work online

Hi @eszterszakacs,

 

Did this issue appears when you use 'publish to web' feature? If this is a case, current lots of user found this isue and it already submited at CRI 79681873.

 

Please take a look at following link to know more about this issue:

Missing Background and buttons on Publish to Web

 

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin Sheng
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.



For learning resources/Release notes, please visit: | |