cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Naverie
Helper I
Helper I

Report not showing visuals with error message on Report Server

Hi, we've deployed a report on the Report server which uses mainly SQL queries to get all the data. When opening the file locally it opens fine with no errors. But once on the Report Server most of the visuals don't load and each say that a relationship can't be found (as per images below).

 

Any help will be greatly appreciated. The connection to the data source is correct as other reports use the same one and are running fine.

Naverie_0-1626334386256.png

 

 

Naverie_1-1626334396017.png

Naverie_2-1626334418713.png

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

We've found rolling back the version of the report service installed on the sever and then updating it again has fixed the probelm.

View solution in original post

2 REPLIES 2
v-janeyg-msft
Community Support
Community Support

Hi, @Naverie 

 

Did you use the DQ mode to connect to the data source? Have you added the credential information in the report server? Whether the column name in the database has been changed? Everything is normal in the desktop?  We need more information to judge.

 

Best Regards

Janey Guo

We've found rolling back the version of the report service installed on the sever and then updating it again has fixed the probelm.

Helpful resources

Announcements
Carousel_PBI_Wave1

2023 Release Wave 1 Plans

Power BI release plans for 2023 release wave 1 describes all new features releasing from April 2023 through September 2023.

Power BI Summit Carousel 2

Global Power BI Training

Make sure you register today for the Power BI Summit 2023. Don't miss all of the great sessions and speakers!

Thank you 2022 Review

2022 Monthly Feature Releases

We had a great 2022 with a ton of feature releases to help you drive a data culture.