cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
dloren01 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Power BI Report Server (October 2017) edition 'Loading data...'

When viewing Power BI reports I get the 'Loading data...' message on the screen for all reports I run.

Even after the report has loaded the 'Loading data...' message remains swirling on the screen.

How can I fix this.

I am using IE 11 as the browser.

Thanks

3 REPLIES 3
nchambe Regular Visitor
Regular Visitor

Re: Power BI Report Server (October 2017) edition 'Loading data...'

I've written about embedding RS reports in SharePoint here: https://sharepointlibrarian.com/2018/02/14/embedding-power-bi-report-server-pbirs-reports-in-sharepo...

 

This is from the "troubleshooting" section:

 

If “Loading…” and the rotating dots graphic doesn’t go away when your report renders

  • Verify the data sources referenced in your report, if by address such as SharePoint, begin in the same way as your report server. If your RS starts with https:// (not http://), your data sources referenced by addresses may need to as well
  • Double-check the credentials saved for your data sources in Power BI Report Server.
dloren01 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Power BI Report Server (October 2017) edition 'Loading data...'

Thanks, I am not using Sharepoint but I will see if it helps thanks.

Anonymous
Not applicable

Re: Power BI Report Server (October 2017) edition 'Loading data...'

Are you sure the page actually renders in IE11 modus and not in a lower modus? Press F12 in your browser to check the Emulation. IE11 or higher is necessary to render the page correctly. Else a work-around should be implemented to force the page/iframe to load in IE11 compatibility.