cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
pfrazho Frequent Visitor
Frequent Visitor

Power BI Report Server Kerberos Constrained Delegation

We are trying to configure Kerberos constrained delegation.  We have followed the article we found at this link, https://powerbi.microsoft.com/en-us/documentation/reportserver-configure-kerberos-powerbi-reports/ and we are still getting the "We couldn't connect to the Analysis Services server. The server forcibly closed the connection. To connect as the user viewing the report, your organization must have configured Kerberos constrained delegation." error.

 

We must have made a mistake in setting the SPNS and cannot find it, How can we open a support case with Microsoft to get this resolved?

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Power BI Team riccardomuti
Power BI Team

Re: Power BI Report Server Kerberos Constrained Delegation

pfrazho Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Power BI Report Server Kerberos Constrained Delegation

Yes, I did get this issue resolved, but I had to contact Microsoft Tech Support and log an incident.  The problem was with the way the SPNs were setup, but I did not document their changes because they went too fast.

4 REPLIES 4
Power BI Team riccardomuti
Power BI Team

Re: Power BI Report Server Kerberos Constrained Delegation

mkrikorian Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Power BI Report Server Kerberos Constrained Delegation

Did you end up fixing your issue? How did you do it? I am having the same issue, I followed the steps in the link you mentioned and the problem persists.

 

Thanks in advance.

th0ger Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Power BI Report Server Kerberos Constrained Delegation

Interested knowning solution as well.

https://docs.microsoft.com/en-us/power-bi/report-server/configure-kerberos-powerbi-reports didn't solve it for us.

 

pfrazho Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Power BI Report Server Kerberos Constrained Delegation

Yes, I did get this issue resolved, but I had to contact Microsoft Tech Support and log an incident.  The problem was with the way the SPNs were setup, but I did not document their changes because they went too fast.