cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
moomarine
Helper II
Helper II

Gateway connection to Sharepoint Survey error

Hi All, I have a gateway setup to an "on premise" sharepoint site which has a survey list within. I have a dashboard that is connected successfully in PBI Desktop to the Survey and refreshes data fine. My issue is that the gateway connection is showing the error that it cant find various columns in the list. See photo attached. I cant seem to figure this out. My central IT help Desk sets up all our gateways so i cant get much info there.Capture.PNG

2 REPLIES 2
edejes2
Advocate IV
Advocate IV

@moomarine , 

 

you are missing a column Q1 might be deleted check your table and make sure is there. 

 

Regards!

ED

Hi again ED, i found how to post questions in the end haha!  That column is not missed from the table in sharepoint and it also refreshes fine in Power BI desktop just not via the gateway.

Helpful resources

Announcements
Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

charticulator_carousel_with_text (1).png

Charticulator Design Challenge

Put your data visualization and design skills to the test! This exciting challenge is happening now through May 31st!

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

What difference can a User Group make for you?

At the monthly call, connect with other leaders and find out how community makes your experience even better.

Power BI Release May 2022 768x460.png

Check it out!

Click here to read more about the May 2022 updates!