cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
stpnet
Impactful Individual
Impactful Individual

Don't seem to be able to add anything to the description on a deployed report

Am just getting "Something went wrong" diaog when hitting apply on the Report --> Manage --> properties page on the web server

2 REPLIES 2
Petebro
Microsoft
Microsoft

Error messages in the Power BI Report Server are one of the areas we know we need some specificity. Sorry for the vague message, but I can help you get something more useful. Can you open the developer tools in your console (f12 by default) perform the description edit and see if you get an error under the network tab. Below is an example of what to look for in edge.

 

Additionally we can take a look at the log files from the reportserver under C:\Program Files\Microsoft Power BI Report Server\PBIRS\LogFiles\ look for the latest ReportingServicesService_*.log.

 

Once we have this we can take a look at what possible issues could be.

 

image.png

 

 

 

 

You can ignore the above request for logs I was able to reproduce this issue locally. It's a regression of functionality and will require a fix to the server.  It has been added to our backlog as a high priority bug.

Helpful resources

Announcements
PBI User Groups

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group!

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are You Ready?

Test your skills now with the Cloud Skills Challenge.

Top Solution Authors