cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Custom visuals shows nothing on the Report server webpage

Hello All, 

 

I am having an issue where any of the custom visuals i use in the report aren't visible after publishing it onto the report server. It works fine on Power BI desktop(RS compatible) but fails to display the visual on chrome or edge. However It works fine on IE 11, upon opening a case with the support team, the answer i got from them was the browser i use has restrictions on thrid party cookies. 

And i cannot change anything as its a setting accross th organization. 

 

But these are Microsoft certified visuals (PBI Certified)  infact couple of them are owned by Microsoft like Chicklet slicer & few more.

Any suggestions are much appreciated. 

2 REPLIES 2
Microsoft
Microsoft

Hi @Suprith ,

 

Would you please try to clean cache for the chrome and try again? And you can also refer to the similar post: https://community.powerbi.com/t5/Report-Server/Chrome-custom-visuals-disappear-SameSite-not-set-now-...

 

Best Regards,

Dedmon Dai

Solution Specialist
Solution Specialist

@Suprith  You need to contact your IT support to help you enable the third-party cookies on your browser (as you said before)

Helpful resources

Announcements
secondImage

Congratulations!

We are excited to announce the Power BI Super Users!

Wave Release 2

Check out the updates in Power BI.

Overview of Power BI 2020 release wave 2!

Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

secondImage

The largest Power BI virtual conference

100+ sessions, 100+ speakers, Product managers, MVPs, and experts. All about Power BI. Attend online or watch the recordings.