cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply

Re: After a scheduled refresh the report has no data

Thanks

Highlighted
Administrator SunilGudipati
Administrator

Re: After a scheduled refresh the report has no data

Hi All,

 

I am facing the same issue. After going through these comments changed boolen page level filters to text it worked for a day or so then again am facing the same issue. Please let me know if any other way to reslove this issue 

 

Thanks 

SWOS Regular Visitor
Regular Visitor

Re: After a scheduled refresh the report has no data

Well I'm glad it's not just me. 

I too am experiencing similar issues. I have a number of the same report hosted on the Report Server, each just filtering to a different location (until we can successfully use RLS) for security reasons. Each report is scheduled for a 30 minute refresh of data.

Some of these reports periodically fail to show any of the visualisations, yet everything works fine if I refresh the desktop version.

This results in me having to re-upload to the report server jsut to get everything running again.

 

Very strange indeed. Are there any successful solutions yet?

 

John1 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: After a scheduled refresh the report has no data

I had a similar boolean issue. I think it is because I used an untyped field as a page filter. Must have been that desktop interpreted it as text or boolean, while service interpreted it as int. When I changed it to the correct type in m query, it worked fine in both desktop and service. I suppose this same issue could arise with data types other than boolean.