cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
jenelrosales Regular Visitor
Regular Visitor

Measures not working when using live connection

It's my first time to use the live connection in Power BI.

 

Before publishing my pbix file, all measures are working fine. 

But when I connect to that data model using the Power BI services, some measures yield blank values, which should not be the case.

 

And when I go to my source data model, some measures are also broken.

 

Can anybody help me with this issue? Thank you in advance!

1 REPLY 1
Ross73312 Super Contributor
Super Contributor

Re: Measures not working when using live connection

Can you provide more information?  What are the measures, what are the errors?


   

              Did I answer your question? Mark my post as a solution!
       

Proud to be a Datanaut!


   


Helpful resources

Announcements
Ask Amir Anything

Exclusive LIVE Community Event No. 2 – Ask Amir Anything

Next in our Triple A series: Ask Amir Netz questions about the latest updates, features and future.

Ask Amanda Anything Q&A

Ask Amanda Anything Q&A

Learn the answers to some of the questions asked during the Amanda Triple A event.

October 2019 Community Highlights

October 2019 Community Highlights

October was a busy month in the community. Read the recap article to learn about some of the events and content.

New Solution Badges

New Solution Badges

Two waves of brand new solution badges are coming! Read the article for more information on our new community badges.

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 141 members 1,694 guests
Please welcome our newest community members: