cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

Issue with special character in Web API

I am trying to connect to a CSV file loaded in Amazon S3 bucket. 

 

i setup the data source in powerBI using the web connection and API URL.  The data will preview / load fine in desktop app and shows correctly in Power Query Advanced Editor.  However, when scheduling a refresh in PowerBi Service the refresh is failing I believe due to a special character "?" within the API URL. 

 

Any idea how to resolve?  Do i need to replace with Unicode string somewhere? 

1 REPLY 1
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Issue with special character in Web API

Hi @mjl2 ,

 

Based on my test using Power bi desktop version : 2.76.5678.782 64-bit (December 2019). I cannot reproduce your issue here. Could you please share the screen shot of your issue to me?

 

Community Support Team _ Frank
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the others find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

We're excited to announce our first cross-community 'Can You Solve These?' challenge!

July 2020 Community Highlights

July 2020 Community Highlights

Learn about the exciting things that happened in July.

Get Ready for Power BI Dev Camp

Get Ready for Power BI Dev Camp

We are thrilled to announce we will begin running a monthly webinar series named Power BI Dev Camp.

Power BI Desktop August 2020 Update

Power BI Desktop August 2020 Update

We have great updates this month! Click the link for the video with more info.

Top Solution Authors