cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

back to report button not displayed properly when in high contrast mode

Black_BackToReport.pngWhite_BacktoReport.png

Status: Accepted
Comments
Moderator

Hi @natabird3

 

It looks like the issue happens with the embedded report, right? 

 

May I know what's the high contrast mode? The screenshots are not very clearly. 

 

Best Regards,
Qiuyun Yu 

Member

its when you select how to view the report you can select high contrast etc.

Moderator

Hi @natabird3

 

After some research, I found the issue happens with the reports in Power Platform site, right? 

 

Would you please share some screenshots as your original images are not very clear? Do mask sensitive information in the screenshots before uploading them here. Thank you in advance. 

 

Best Regards,
Qiuyun Yu 

 

 

Member

Capture.JPG

Apologies if the initial screenshot was not very clear. Yes i think you understood what i meant despite that, it is happening on the web tool when enlarging a visual and trying to go back.

Moderator

Hi @natabird3

 

I have reported this issue internally: CRI 159154097. Will update here once I get any information. 

 

Best Regards,
Qiuyun Yu

Moderator
Status changed to: Accepted
 
Moderator

Hi @natabird3

 

I got information that "We have a fix ready but it likely wont be deployed until after the Holidays. Please check that this is fixed around the first week of December". 

 

Best Regards,
Qiuyun Yu

Member

Perfect ,thanks for the quick fix.