cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems with all dataflows due to iframe?

Since yesterday I cannot open my dataflows for editing in the power bi service and instead get the information that europe.prod.powerquery.microsoft.com denied the connection. No changes made prior to this on my part. It doesn't matter from which Power BI account I try or which browser, network or even computer I try. I even got the error on my android phone when giving that a desperate attempt. It doesn't matter which dataflow i try or if I try to edit or create a new one. I've been working with Power BI since 2015 for several different clients and never come across this before. 

 

I use Power BI service with Pro accounts for all clients.

 

I think I've tried "everything" and don't know what to do now...

 

BeanJunkie_0-1620242514635.png

In the dev console in Chrome I get an error due to iframe trying to open from another region.

 

BeanJunkie_1-1620242596126.png

 

 

Refused to frame 'https://europe.prod.powerquery.microsoft.com/' because an ancestor violates the following Content Security Policy directive: "frame-ancestors 'self' https://adf.azure.com https://ms-adf.azure.com https://portal.azure.com https://rc.portal.azure.com https://ms.portal.azure.com https://*.ci.ai.dynamics.com https://*.api.ci.ai.dynamics.com https://msit.powerbi.com https://app.powerbi.com https://admin.powerplatform.microsoft.com https://dataintegrator.trafficmanager.net https://admin.powerapps.com https://admin.flow.microsoft.com https://*.admin.powerapps.com https://*.admin.flow.microsoft.com https://*.businessplatform.microsoft.com https://admin.microsoft.com https://emea.flow.microsoft.com https://*.crm4.dynamics.com https://*.iom.d365.dynamics.com https://teams.microsoft.com https://teams.powerbi.com https://web.powerapps.com https://*.web.powerapps.com https://make.preprod.powerapps.com https://make.preview.powerapps.com https://make.powerapps.com https://web.azuresynapse.net https://ms.web.azuresynapse.net".

Status: New
Comments
v-chuncz-msft
Community Support

@BeanJunkie 

 

That seems to work fine for me. Clear cache and try it again.