cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
0

Power Automate Button (problem) are not working on the Power BI WEB

Hello,

I have made an automatic power button that has the function of exporting the visualization data in excel and sending them by mail, I have tried it in power bi service it works well, but when I activate it from the published report it stays loading and I don't know active at all How can I fix this?

 

Problem Picture : 

 

hcardenas19_0-1658385294468.png

 

Status: Delivered

Hi @hcardenas19,

 

According to the reply from the product group, this issue is caused by design. Users of Power BI published to web reports are not authenticated, which is required to run the flow. They will updated documentation for this unsupported scenario.

 

Best Regards,                                              

Community Support Team _ Caiyun

Comments
v-cazheng-msft
Community Support
Status changed to: Accepted

Hi @hcardenas19,

 

Issue has been reported internally(ICM 322268067). Will sync here once there is any update.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Caiyun

v-cazheng-msft
Community Support
Status changed to: Delivered

Hi @hcardenas19,

 

According to the reply from the product group, this issue is caused by design. Users of Power BI published to web reports are not authenticated, which is required to run the flow. They will updated documentation for this unsupported scenario.

 

Best Regards,                                              

Community Support Team _ Caiyun