cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Distortion on the X-Axis when graph is pinned to dashboard

I have a clustered barchart with the x-axis containing three fully-expanded levels, as shown below.

Normal x-axis on clustered barchart.PNG

This looks normal when viewed as a report on Power BI Service.  However, when it is pinned to a dashboard the x-axis will sometimes mis-align, as shown in the second visual.

 

screwed-up x-axis on clustered barchart.PNG

 

The problem occurs consistently when the dashboard is accessed through the Power BI mobile app.  When accessed through a desktop browser, it occurs about 3 times out of 10.

 

This is annoying Smiley Sad. I suspect a bug in the dashboard visualisation.

 

Help, anyone?

Status: Accepted
Comments
Moderator

Hi @wilx

 

I have reported this issue internally: CRI 131497251. Will update here once I get any information. 

 

Best Regards,
Qiuyun Yu 

Moderator
Status changed to: Accepted
 
Moderator

Hi @wilx

 

The issue should be able to fix this by the commit date 8/26/2019. 

 

Best Regards,
Qiuyun Yu 

Frequent Visitor

Hi @v-qiuyu-msft ,

 

Just tested this and the problem is still not fixed.  Distortion still occurs when the dashboard is loaded.  After the dashboard is loaded, if I refresh the browser then it will display correctly.  But always a problem when the page is first loaded.  

 

On the mobile app, the distortion is persistent.

 

Regards

 

Wilx

Moderator

Hi @wilx

 

I already contacted it internally to get ETA, will keep you update here once I get any information. 

 

Best Regards,
Qiuyun Yu 

New Member

Hi,

Same issue present here.

Capture.PNG

When the dashboard refreshes data the visuals will end up like the one on the right. When I rearrange the visual or refresh the dashboard, the bug is gone.

 

It is very annoying. Please fix this.