cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Debug assert + Angular zone bug in Service

Here is the screenshot with the error messge, followed by the steps that made it happen:

 

new_pbi_service_bug_Screenshot 2022-05-19 140009.png

Steps:

 

1_launch Edge

2_go to Power BI Service and log in as PPU user

3_some default report opens up

4_click on Home button in nav menu of Service UI

5_new page that appears is as shown in the screenshot.

 

Edge:  Version 101.0.1210.47 (Official build) (64-bit)

Status: Investigating

Could not reproduce it in my side as far as my test with the same version of Edge.

You can try to check it in some other time ranges to confirm that whether it could be a temporary issue.

 

In addition, did this issue only happen in your device or multiple in your organization? Or you can try to use different broswers like Chrome to check this issue again.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Yingjie Li

Comments
v-yingjl
Community Support
Status changed to: Investigating

Could not reproduce it in my side as far as my test with the same version of Edge.

You can try to check it in some other time ranges to confirm that whether it could be a temporary issue.

 

In addition, did this issue only happen in your device or multiple in your organization? Or you can try to use different broswers like Chrome to check this issue again.

 

Best Regards,
Community Support Team _ Yingjie Li

Element115
Advocate II

TBH this seems to be a once in a blue moon kinda thing, ie it is the first time I see this error message since I began using the Service years ago. Before, I was using Chrome, then Brave, and now Edge (because of display layout issue with Chrome and Brave).  Finally, no one else experience it in my org.   Looks like it is going be a challenge to reproduce.  Good luck.  😉