cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
0

Dashboard tile error - The visual has unrecognized fields

Hi,

 

We have a dashboard with 8 tiles on it.

I get the error:

Error on 1 tile

The visual has unrecognized fields

Activity ID10670e19-c475-4cb5-a2cf-5747274dde61
Time Fri Jun 16 2017 10:17:33 GMT+0200 (West-Europa (zomertijd))
Correlation ID4e983f22-dbb3-f4c2-1eb5-b8cd8e6757d4
Version 13.0.1700.2477
Cluster URI https://wabi-north-europe-redirect.analysis.windows.net

 

How do I identify the tile giving the problem??

 

Thanks,

Misja Wilders

 

 

Status: Delivered
Comments
Visitor

Hi,

I am also getting same error with my reports on web.

 

Unable to identify whats the error.

 

Thanks in advance.

Super Contributor

@mwilders

 

What is the data source here? Can you see any error on the report page? How about the result if we delete the error tile and then pin a new one from the report again?

 

Best Regards,
Herbert

Established Member
Status changed to: Needs Info
 
Visitor

Hi,

 

I can see my report. Its refreshed well. 

 

I just deleted the tiles and pinned it again.. 

 

Now I am not able to see the error but lets see. 

 

Thanks 

 

 

Visitor

Hello,

 

The problem is that I can't see which tile is giving the error.

The error message does not give enough info.

 

So I would not know which tile to remove en replace.

 

 

Misja

Super Contributor

@mwilders

 

When you get the error, do alll the dashboard tiles not display properly? If yes and you want to look into which tile is giving the error, you may need to create a support ticket at http://support.powerbi.com (see bottom of page). Or you can try to add the 8 tiles again and then remove the error tiles.

 

Best Regards,
Herbert

Visitor

@v-haibl-msft:

The tiles do display properly, but there is an loading error.

But since a day or two there is a show errors link near the error message pointing to the right tile.

With this info I can start debugging.

 

I consider this issue solved.

 

Thanks to everyone trying to help me out!!

 

 

Established Member
Status changed to: Delivered