Reply
Frequent Visitor
Posts: 2
Registered: ‎01-03-2019

Get Data from Web not getting all data

Hi all,

 

I'm currently pulling a published ServiceNow report into Power BI. The report contains 107 records, of which Power BI only pulls in 72. The report that's published contains all 107 records, and using the same feature on Excel also pulls in 72. Is there any reason why it pulls in less records? I've got no idea why it's doing it. I've also copied and pasted the data into an Excel table and shows the correct amount of records. Though it does appear to show new records from the report, it's just missing 35 for some reason.

 

Can anyone advise?


Thanks,


Tom

Moderator
Posts: 9,540
Registered: ‎03-10-2016

Re: Get Data from Web not getting all data

@McCloud,

Could you please check if there are some difference between the existing records and missing records on ServiceNow side?

Also what is the result if you connect to attached ServiceNow PBIT file in Power BI Desktop?

Regards,
Lydia

Community Support Team _ Lydia Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Frequent Visitor
Posts: 2
Registered: ‎01-03-2019

Re: Get Data from Web not getting all data

Hi Lydia,

 

I can see that there are some different records that are missing.

 

For example 71 of the records have the exact same description field, whils the 35 differing records have different descriptions. This is the only trend that I can identify.

 

Thanks,

 

Tom

Moderator
Posts: 9,540
Registered: ‎03-10-2016

Re: Get Data from Web not getting all data

@McCloud,

What is the result when you connect to PBIT?

Reagrds,
Lydia

Community Support Team _ Lydia Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.