Reply
Highlighted
Frequent Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-21-2017
Accepted Solution

automatic looping slicer

Hi,

is there a slicer that iterates or loops through the catergories.

 

thanks,

Fabian


Accepted Solutions
New Contributor
Posts: 507
Registered: ‎02-16-2017

Re: automatic looping slicer

Hi @Fabyi,

 

Not sure if this fits your requirement but do take a look at this cutsom visual.

 

Prateek Raina

View solution in original post


All Replies
Super Contributor
Posts: 3,609
Registered: ‎09-27-2016

Re: automatic looping slicer

Hi @Fabyi,

For slicers, there are different Presentation Form for different data type, please see the following screenshots.

1.PNGFor number type2.PNGFor date type4.PNGFor text type

I can not imagine what it looks like if a slicer that iterates or loops through the catergories. Could you please list an example or picture, so that we cna post the solution which is close to your requirements.

Thanks,
Angelia

Frequent Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-21-2017

Re: automatic looping slicer

Hi @v-huizhn-msft,

I put some example pictures up here. The pictures are in order and I need a slicer that automatically loops through the shown categories.

Hope you understand now.

Best,
Fabyi

Loop Through Category Slicer 1.jpg

 

 

Loop Through Category Slicer 2.jpg

 

 

Loop Through Category Slicer 3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Contributor
Posts: 3,609
Registered: ‎09-27-2016

Re: automatic looping slicer

Hi @Fabyi,

For the three slicers, you use the same fileds. You need to edit them not impact each other. But if they effect same report, we are unable to achieve it.

Best Regards,
Angelia

Frequent Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-21-2017

Re: automatic looping slicer

the three pictures are the same slicer. I think you dont understand my problem.

I need a slicer that loops through the categories automatically on my dashboard.

Super Contributor
Posts: 3,609
Registered: ‎09-27-2016

Re: automatic looping slicer

Hi @Fabyi,

 

For the slicer, after the dashboard shows category 1 values, it shows category 2 value automatically without selecting manually? If it is, we are unable to do it. We only can select the value in slicer manually.

Best Regards,
Angelia

Frequent Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-21-2017

Re: automatic looping slicer

Yes, thats what I was looking for.

 

Thanks for your answers.

 

Maybe thats a thing someone can work on programming. Shouldn't be too dificult I think.

 

Thanks again.

Best regards,

Fabian

New Contributor
Posts: 507
Registered: ‎02-16-2017

Re: automatic looping slicer

Hi @Fabyi,

 

Not sure if this fits your requirement but do take a look at this cutsom visual.

 

Prateek Raina

Frequent Visitor
Posts: 5
Registered: ‎06-21-2017

Re: automatic looping slicer

Awesome.

Thats actually pretty much what I was looking for.

 

Thanks alot.

Best,

Fabian

New Contributor
Posts: 507
Registered: ‎02-16-2017

Re: automatic looping slicer

Hi @Fabyi,

 

Good to hear that. Will be glad if you like my post as well Smiley Very Happy

 

Prateek Raina