Reply
Frequent Visitor
Posts: 9
Registered: ‎11-15-2017

Visual level filter disappears in published report

Hi, 

i'm lost Smiley Happy

 

I have my report published to my online workspace. It works like a charm. However after refreshing te page of after visiting another report suddenly some filters disappear. 

Im having several card visualisations which contain a visual filter of the Top 1 N based on total hits. Directly after publishing the filter is there, however as I said after refreshing or visiting another page in my workspace it disappears.

Anyone who has seen this before?

 

Kind regards 

Annemijn

Community Support Team
Posts: 2,216
Registered: ‎02-06-2018

Re: Visual level filter disappears in published report

Hi Datamijn,

 

I've made a test on your issue but can't reproduce it. Could you share your pbix file with some dummy data for test?

 

Regards,

Jimmy Tao

Frequent Visitor
Posts: 9
Registered: ‎11-15-2017

Re: Visual level filter disappears in published report

[ Edited ]

Hi Jimmy,

thanks for your time and attention.

 

I've tried several things and it looks that its working now. I changed the normal card to multiple row card. 

However I'm still not sure what the exact problem is. I made pbix file with a Wrong and Right part.  (The right part is how it should look like, including the multiple row card now)

It seems that when the report is published first everything is fine. After visiting other reports and changing the filters in that report, going back to my original report the filters are gone. 

 

When I push the 'Reset to default' button, filters are back again.

 

The pbix file can be found here https://www.dropbox.com/s/z31uihejsjh5uuo/test%20filters.pbix?dl=0

and I've added some screenshots to show the missing filters

 

Hope this clarifies something.

 

So first it looks like thisafter reset to default.PNGGood situation      filter after reset to default.PNGThe filters are therefilters missing.PNGAfter visiting other reports and changing filters there, filters here have been removed    filter is gone.PNGThe top 1 N filter has been removed

Occasional Visitor
Posts: 1
Registered: ‎11-15-2018

Re: Visual level filter disappears in published report

Did you ever resolve this? I'm seeing the same issue...

Occasional Visitor
Posts: 1
Registered: ‎12-07-2018

Re: Visual level filter disappears in published report

I am also facing the same issue since the last 2-3 days. Sometimes the published report works with a filter but sometimes it removes the relative date filter.

Frequent Visitor
Posts: 4
Registered: ‎12-19-2018

Re: Visual level filter disappears in published report

Hi I have this issue too.  Filters for top 5 by measure disappear once published. If I re-apply the filters, every time I exit the report and go back they have gone again!

 

So annoying am I doing something wrong.   To be clear, this issue is for PUBLISHED reports

Frequent Visitor
Posts: 4
Registered: ‎12-19-2018

Re: Visual level filter disappears in published report

and if I click reset to default they re-appear - why is this?

I want it to open with all the filters I have applied prior to publisheing please!

Frequent Visitor
Posts: 9
Registered: ‎11-15-2017

Re: Visual level filter disappears in published report

I never resolved this. My solution was to change de card to multicard. Not the ideal situation but it works. 

I have no clue why the filters disappear and indeed when reset to default they are back.