cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

SmartFilter & Chiclets not displaying correct text initially

I have a SmartFilter visual that is not displaying options correctly until filtering another visual or selecting one of the bogus values multiple times. It seems like a very strange text formatting issue. This happens both with SmartFilter & chiclets visuals, and only to one field (Brand). The values it is displaying do not exist in the source table. Snapshots below are of the same SmartFilter.

SmartFilter - Wrong.pngSmartFilter - Correct.png

 

1 REPLY 1
Highlighted
Microsoft
Microsoft

Re: SmartFilter & Chiclets not displaying correct text initially

@brandnka

 

I can't reproduce this issue.

 

111.PNG

 

222.PNG

 

What's the data type of the field you put in SmartFilter? Can you share some sample data or .pbix?

 

Regards,

Helpful resources

Announcements
August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

August 2020 Community Challenge: Can You Solve These?

We're excited to announce our first cross-community 'Can You Solve These?' challenge!

Community Blog

Community Blog

Visit our Community Blog for articles, guides, and information created by fellow community members.

Upcoming Events

Upcoming Events

Wondering what events you could join or have an event to promote yourself? Check out our Upcoming Events.

Community Summit Australia – Join Online!

Community Summit Australia – Join Online!

Be a part of the leading Microsoft Business Applications digital event, curated for the APAC community.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors