Reply
Highlighted
Regular Visitor
Posts: 31
Registered: ‎11-01-2018

Report keeps getting published with a specific filter in place

I have a report that is being published with a specific filter (slicer value) selected. Luckily, I have some row-level security enabled through roles, but this specific slicer value shouldn't be appearing at all for most of my users.

Essentially, the problem is that however way I save the report on Desktop and publish it, this specific page keeps getting published with a specific filter value. Thanks to the row-level security, nothing gets displayed, but I still want to fix this issue of the slicer value persisting through publishing.

Super User
Posts: 10,775
Registered: ‎07-11-2015

Re: Report keeps getting published with a specific filter in place

Are you certain that it is persisting or that it is the Service's relatively new functionality of preserving state?


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Datanaut!


Regular Visitor
Posts: 31
Registered: ‎11-01-2018

Re: Report keeps getting published with a specific filter in place

I'm 100% sure it's persisting, especially considering my users shouldn't be able to view that slicer/filter value.

Super User
Posts: 10,775
Registered: ‎07-11-2015

Re: Report keeps getting published with a specific filter in place

Going to be a really tough one to troubleshoot. You could check the Issues forum here:

https://community.powerbi.com/t5/Issues/idb-p/Issues

And if it is not there, then you could post it.

If you have Pro account you could try to open a support ticket. If you have a Pro account it is free. Go to https://support.powerbi.com. Scroll down and click "CREATE SUPPORT TICKET".


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Datanaut!