cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
stephembree Frequent Visitor
Frequent Visitor

Relationship not working properly

screenshot relationship.JPG

 Hello,

 

I am hoping someone can help.  I have a table that I need to add icons to in order to represent the sales level of a particular customer.  I have a link created between my main table and my icon table using an id that is calculated in the main table in order to join to the correct icon in my icon table.  You can see the screenshot of the relationship above and the resulting dataset below.  Notice that all of the available icons appear for each customer, but the correct one is noted in the "level" column and is actually associated with some monetary values.  What is wrong with my relationship settings?  Any help would be appreciated!

relationship data screenshot.JPG

 

 

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: Relationship not working properly

Hi @stephembree,

 

Can you please share your pbix file for further testing?

 

Regards,

Xiaoxin Sheng

Community Support Team _ Xiaoxin Sheng
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.



For learning resources/Release notes, please visit: | |
stephembree Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Relationship not working properly

Thanks, I was able to locate source of the problem: an if statement in a different column could have more than one positive result.

 

Thanks again for your input!