cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Community Support Team
Community Support Team

Re: Relationship not Working when applying view as role function

Hi @lottee ,

 

So the key problem is the incorrect name of data source, right? Glad to hear the issue is resolved,  you can accept your reply as solution, that way, other community members would benefit from your solution, thank you very much!

 

Best Regards,

Amy

 

Highlighted
lottee Regular Visitor
Regular Visitor

Re: Relationship not Working when applying view as role function

Hello @v-xicai ,

 

Yes, been chasing for so many weeks. I'ts the format of the names . I am so blessed to have you guys that is always lending their expertise.

 

I really appreciate your help.

 

Please don't stop to help us always.

 

Thank you

Helpful resources

Announcements
Ask Amir Anything

Exclusive LIVE Community Event No. 2 – Ask Amir Anything

Next in our Triple A series: Ask Amir Netz questions about the latest updates, features and future.

Ask Amanda Anything Q&A

Ask Amanda Anything Q&A

Learn the answers to some of the questions asked during the Amanda Triple A event.

October 2019 Community Highlights

October 2019 Community Highlights

October was a busy month in the community. Read the recap article to learn about some of the events and content.

New Solution Badges

New Solution Badges

Two waves of brand new solution badges are coming! Read the article for more information on our new community badges.

Users Online
Currently online: 139 members 1,825 guests
Please welcome our newest community members: