cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
mackenziehall
Microsoft
Microsoft

Kusto

I have a Kusto query that works fine individually. When I attempt to Append Query and either choose Append Queries or As New, the query fails with a 400. Is this a known bug? Do you need any other information?

 

 

4 REPLIES 4
artemus
Microsoft
Microsoft

There is a known bug where doing a join or union (append queries is a union) on different databases will not work.

I thought this might be the issue but the sources are in the same database.

v-jiascu-msft
Microsoft
Microsoft

Hi @mackenziehall ,

 

Could you please mark the proper answers as solutions?

 

 

Best Regards,

Community Support Team _ Dale
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
v-jiascu-msft
Microsoft
Microsoft

Hi @mackenziehall ,

 

It works fine in my test. I would suggest you upgrade your Desktop to the latest version if needed. Another try could be removing the optional parameters to test.

 

 

Best Regards,

Community Support Team _ Dale
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
Power BI December 2021 Update_carousel 768x460.jpg

Check it Out!

Click here to read more about the December 2021 Updates!

User Group Leader Meeting January 768x460.png

Calling all User Group Leaders!

Don't miss the User Group Leader meetings on January, 24th & 25th, 2022.

Jan 2022 Dev Camp 768x460 copy.png

Power BI Dev Camp- January 27th, 2022

Mark your calendars and join us for our next Power BI Dev Camp!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors