cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
shaan_khokhar Frequent Visitor
Frequent Visitor

Issues with LOOKUP

Hi all

 

My lookup: 

Exchange rate = LOOKUPVALUE(wh_Currency[Units_per_GBP],wh_Currency[Currency_code],"USD")

 

is not returning any values despite the table having the values as you can see here:

table.PNG

 

 

Any help is appreciated Smiley Happy

4 REPLIES 4
Super User
Super User

Re: Issues with LOOKUP

@shaan_khokhar Your table has "Currency_code" but not "Currency code" and also same with "Units_per_GBP" (You have missed underscores in the field names)



Did I answer your question? Mark my post as a solution !

Proud to be a Datanaut !





shaan_khokhar Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Issues with LOOKUP

Ah i forgot to update here but that's not the issue as i've already fixed that issue. It appears to be returning a blank value.

Super User
Super User

Re: Issues with LOOKUP

@shaan_khokhar I am not able to replicate your issue, it is working fine with the below DAX 

 

lkp = LOOKUPVALUE(wh_Currency[Units_per_GBP],wh_Currency[Currency_code],"USD")

image.png

 

Please provide bit more details about the issue you are facing with this...



Did I answer your question? Mark my post as a solution !

Proud to be a Datanaut !





shaan_khokhar Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Issues with LOOKUP

I had done the look up in another table but to solve it i had to reload the table i had done it in. I am not sure what solved it.