cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
badger123 Member
Member

Gauge Visual Issue

Does anybody know why this dark line appears on the gauge sometimes? The target (yellow line) is about 35% here.

 

Gauge 1.PNG 

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Microsoft v-jiascu-msft
Microsoft

Re: Gauge Visual Issue

Hi @badger123,

 

I reproduced this issue. It seems you disable the Target option. Anyway, I have reported it to the Product Team: CRI 102440429. 

 

Best Regards,

Community Support Team _ Dale
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

badger123 Member
Member

Re: Gauge Visual Issue

Thanks very much! 🙂 

View solution in original post

6 REPLIES 6
Microsoft v-jiascu-msft
Microsoft

Re: Gauge Visual Issue

Hi @badger123,

 

Do you mean the one in the red rectangle? Is it really from the Gauge? Maybe it's from a visual behind it.

Gauge-Visual-Issue

 

 

Best Regards,

Community Support Team _ Dale
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
badger123 Member
Member

Re: Gauge Visual Issue

Hi @v-jiascu-msft 

 

Thanks for your response. Yes, the line in the red rectangle. There is nothing behind the gauge and it only appears when the min and max values are at such extremes... here are screenshots of the same visual:

 

Gauge 2.PNGGauge 3.PNG

badger123 Member
Member

Re: Gauge Visual Issue

@v-jiascu-msft the target seems to be causing it. When I remove the target, the line disappears. I have tried setting the target as various measures, including max and the line seems to move with it... 

 

 

Gauge 4.PNG

badger123 Member
Member

Re: Gauge Visual Issue

@v-jiascu-msft the target seems to be causing it. When I remove the target, the line disappears. I have tried setting the target as various measures, including max and the line seems to move with it... 

 

 

Gauge 4.PNG

Microsoft v-jiascu-msft
Microsoft

Re: Gauge Visual Issue

Hi @badger123,

 

I reproduced this issue. It seems you disable the Target option. Anyway, I have reported it to the Product Team: CRI 102440429. 

 

Best Regards,

Community Support Team _ Dale
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

badger123 Member
Member

Re: Gauge Visual Issue

Thanks very much! 🙂 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
New Ranks and Rank Icons in 2020

New Ranks and Rank Icons in 2020

Read the announcement for more information!

New Kudos Given Badges Coming

New Kudos Given Badges Coming

We're rolling out new Kudos Given badges. Find out how many Kudos you've given.

November 2019 Community Highlights

November 2019 Community Highlights

Get an overview of the events and great community content from November.

Power Platform World Tour

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors (Last 30 Days)