cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
New Member

Dial Gauge in Power BI WEB does'nt appear

some body can help me with the issue about dial gauge.. it has appear in my report in power bi desktop... but when i published my report, it was doesnt appear.. i have update mw desktop power bi to earlier version, so do with the dial gauge.. but it can solve the issue..

1 ACCEPTED SOLUTION
Microsoft
Microsoft

Hi @bigbow ,

 

This is a known issue. Please be patient and wait for it to be repaired.

1.JPG

 

 

Best Regards,

Stephen Tao

 

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

9 REPLIES 9
Microsoft
Microsoft

Hi @bigbow ,


Sorry to disturb you...


But did I answer your question ? Please mark my reply as solution. Thank you very much.

 

Best Regards,
Stephen Tao

Microsoft
Microsoft

Hi @bigbow ,

 

This is a known issue. Please be patient and wait for it to be repaired.

1.JPG

 

 

Best Regards,

Stephen Tao

 

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Regular Visitor

I'm having this same issue as well in the Power BI Service since 1/11/2021 and someone has posted this issue at the following link as @amitchandak has suggested.

https://community.powerbi.com/t5/Issues/Dial-Gauge-Chart-is-vanishing-in-the-published-PowerBI-repor...

Helper I
Helper I

I am experiencing exactly the same issue. The DialGauge custom visual was working fine until recently. Today I made an update to something else in my pbix file, the DialGuage still looked fine. But when I published the report the Dial Guage wasn't showing up anymore, it's just blank. Can anyone help?

4 hours later and it seems to be working OK again. I didn't change anything or republish. When my scheduled refresh happened it fixed it.

Regular Visitor

Took a look at my reports with the dial gauge and it appears to be working again here too.

Frequent Visitor

I am having the same issue.

I suppose you are referring to this custom visual: https://appsource.microsoft.com/en-us/product/power-bi-visuals/wa104381184?tab=overview

 

It would be also interesting to know what can make custom visuals just 'stop' working.  If I look at the content of the PBIX file, the custom visual is inside it, so if no update is made to the visual... how can it just start misbehaving on the service?

Super User IV
Super User IV

@bigbow , Republish clear cache and try.

If it is a custom visual( from some other vendor) please check for latest version.

 

If this a standard visual and not working on any of the browsers even after republish clear cache, then log an issue - https://community.powerbi.com/t5/Issues/idb-p/Issues

 

 



Did I answer your question? Mark my post as a solution! Appreciate your Kudos!!
Dashboard of My Blogs !! YouTube Channel !! Connect on Linkedin

Proud to be a Super User!

@amitchandak this does not seem to work.  I tried with different browsers, incognito mode, other users,... everything.  It seems to be broken as of today.  It was also reported by other users if you check the custom visual page: https://appsource.microsoft.com/en-us/product/power-bi-visuals/WA104381184?tab=Reviews

 

Do you happen to know why a custom visual that worked yesterday can just be broken today?  Did some update happened to dependencies?...

Helpful resources

Announcements
secondImage

Congratulations!

We are excited to announce the Power BI Super Users!

Wave Release 2

Check out the updates in Power BI.

Overview of Power BI 2020 release wave 2!

Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

secondImage

The largest Power BI virtual conference

100+ sessions, 100+ speakers, Product managers, MVPs, and experts. All about Power BI. Attend online or watch the recordings.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors