Reply
Frequent Visitor
Posts: 7
Registered: ‎06-07-2018
Accepted Solution

Data load is not showing all rows in table

In one of the appended tables I created on the query editor side, I noticed that there is a significant amount of rows/records that are missing. Of the 7 files that make up the appended table, 5 of the files contain approx 24,000 rows of data, and 1 file contains just over 14,000 rows. Only 1 other file of the 7 loads all 24,778 rows without issue. However, when closing the query editor and going to the Data tab in the report view, it only shows 63,670 rows. The strange thing is that there was no issue with the first 6 files when I was working on some updates to the report last Thursday.

 

There is no filter being applied on the query editor side, so there would be no reason as to why the data/report view would not load all rows. I don't believe there is anything wrong with the relationships between tables that would cause the overall data for the table to be excluded. Please help.

 

Thanks,

Sean


Accepted Solutions
Highlighted
Frequent Visitor
Posts: 7
Registered: ‎06-07-2018

Re: Data load is not showing all rows in table

I found the issue. The relationship had defaulted to 'one to one', but when I changed it to 'many to one', all of the expected rows showed.

 

-Sean

View solution in original post


All Replies
Highlighted
Frequent Visitor
Posts: 7
Registered: ‎06-07-2018

Re: Data load is not showing all rows in table

I found the issue. The relationship had defaulted to 'one to one', but when I changed it to 'many to one', all of the expected rows showed.

 

-Sean