cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
zelroberic
Frequent Visitor

Bug: New Relationship Toggle suddenly not displaying anything

I had created a number of panes and now non of them are working. Everything is just blank.

Great Feature, Hopefully we can get it working again. They are not working in any of my reports.

Did something change?

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
zelroberic
Frequent Visitor

Re: Bug: New Relationship Toggle suddenly not displaying anything

I actually solved it. I saw that it was working on other machines. So I unistalled Power BI and Reinstalled it

and now it is working.

View solution in original post

1 REPLY 1
zelroberic
Frequent Visitor

Re: Bug: New Relationship Toggle suddenly not displaying anything

I actually solved it. I saw that it was working on other machines. So I unistalled Power BI and Reinstalled it

and now it is working.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
‘Better Together’ T-Shirt Contest – Winner Announced!

‘Better Together’ T-Shirt Contest – Winner Announced!

And the winner is...

Announcing the New Spanish Forum

Announcing the New Spanish Forum

Do you need help in Spanish? Check out our new Spanish community section.

April 2020 Community Highlights

April 2020 Community Highlights

Info on our Super Users, MBAS content and badges, and updates to our support articles. - Read the full Community Highlights.

MBAS Gallery 2020

MBAS Gallery 2020

Watch Microsoft Business Applications Summit sessions on-demand.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors