cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
willwang93 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Blank Arc GIS map

Hey everyone, I'm having some trouble getting my Arc GIS maps to show. I've re-installed PBI and have the latest September version. Anyone know what's wrong? Thanks! 

 

 

Capture.PNG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
chethan Member
Member

Re: Blank Arc GIS map

Hey It's working

 

There is a Network problem, please check Untitleddd.png

10 REPLIES 10
chethan Member
Member

Re: Blank Arc GIS map

change the data category as per data

willwang93 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Blank Arc GIS map

Hi chethan -- I changed the Origin Country measure to 'Country/Region' category, no luck unfortunately. 

Community Support Team
Community Support Team

Re: Blank Arc GIS map

Hi @willwang93,

 

Please check these items below.

1. ArcGIS needs network to display maps.

2. Could you please share a sample? The Pbix file would be great. I guess something is wrong with the column country. 

 

Best Regards!

Dale

Community Support Team _ Dale
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
willwang93 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Blank Arc GIS map

Hi Dale @v-jiascu-msft -- how do I attach the pbix?

emarc1 Regular Visitor
Regular Visitor

Re: Blank Arc GIS map

You'd need to host the file on something like OneDrive, Dropbox, Drive, etc, and link it here.

willwang93 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Blank Arc GIS map

chethan Member
Member

Re: Blank Arc GIS map

Hey It's working

 

There is a Network problem, please check Untitleddd.png

willwang93 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Blank Arc GIS map

Oh it's probably my company network blocking my connection to GIS. I'll try at home and see what happens. Thanks a lot!

willwang93 Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Blank Arc GIS map

Confirmed -- work network was the issue. I tried the visual at home on my personal computer and it worked. Thanks again!