cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
HHB Frequent Visitor
Frequent Visitor

Custom Visual do not show in MS Power BI (presentation mode)

We have developed our own custom visual in our organization (it is not published to the store/marketplace). It works perfecly fine on dashboards, reports, in workspaces and when published to apps and our embedded solution. It does however not work in Microsoft Power BI (presentation mode, windows 10). The space is just blank. Any sugestions?

 

P.S. I am not the developer of the custom visual. If any suggestions is more technical, it is OK. I will pass it on to our developer.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
HHB Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Custom Visual do not show in MS Power BI (presentation mode)

Well - this is ackward. I was going to get screenshots of the problem. But now it works perfectly fine (i can see the custom visual in MS Power BI/presentation mode). Not sure if it just had a very long delay in updating the tiles - but it seems to work fine now. Sorry for your trouble.

4 REPLIES 4
Moderator v-viig
Moderator

Re: Custom Visual do not show in MS Power BI (presentation mode)

Hi @HHB ,

 

As far as I know, Power BI for Windows 10 uses MS Edge under the hood.

Does your visual work well in Edge?

 

Ignat Vilesov,

Software Engineer

 

Microsoft Power BI Custom Visuals

pbicvsupport@microsoft.com

HHB Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Custom Visual do not show in MS Power BI (presentation mode)

Hi,

Yes it works perfectly fine in Edge (in fact our standard browser in our organization is Edge :-))

Moderator v-viig
Moderator

Re: Custom Visual do not show in MS Power BI (presentation mode)

Not sure why you faced this issue.

 

Is there any chance to get a sample report to reproduce this issue from our side?

 

Ignat Vilesov,

Software Engineer

 

Microsoft Power BI Custom Visuals

pbicvsupport@microsoft.com

Highlighted
HHB Frequent Visitor
Frequent Visitor

Re: Custom Visual do not show in MS Power BI (presentation mode)

Well - this is ackward. I was going to get screenshots of the problem. But now it works perfectly fine (i can see the custom visual in MS Power BI/presentation mode). Not sure if it just had a very long delay in updating the tiles - but it seems to work fine now. Sorry for your trouble.